Accountmanager New Business

Functieomschrijving

Sales helemaal jouw ding? Niets mooiers dan een tevreden klant?  Heb je iets met veiligheid?  Lets meet!


Wat ga je doen als Accountmanager New Business?

Als Accountmanager New Business ga jij Bouwatch nog groter maken in jouw regio. Jij zorgt ervoor dat werkelijk alle bouwplaatsen in je regio door ons beveiligd worden. Je bent continu op zoek naar prospects en leads en maakt hiervan tevreden klanten. Je volgt markt,- en productontwikkelingen op de voet en geeft maatwerk advies aan klanten en de organisatie. Onderhandelen, kansen en bedreigingen signaleren en het opstellen van plannen horen daarbij. Je gaat zelfstandig op pad, maakt afspraken en legt je bevindingen en gesprekken vast in ons CRM. Hoewel je goed ondersteund wordt door je collega’s van de binnendienst ben jij zelf de motor achter het succes. Vanzelfsprekend zorg je door jouw kwaliteit dat de operationele afdelingen zoals planning, meldkamer en finance alle ordergegevens correct ontvangen zodat zij goed voorbereid aan de slag kunnen.


Je bent onderdeel van Sales Team en werkt voornamelijk in je eigen regio. Wij denken zelf aan 32 – 40 uur.

Functievereisten

Wat wij van jou vragen.

We vragen best veel van onze Accountmanager New Business maar dat schrikt je niet af. In tegendeel, je rolt je mouwen op en gaat aan de slag. Niets geeft je zoveel energie als het verwelkomen van een nieuwe klant. Omdat het hier geen gespreid bedje is kan het hard werken zijn maar daar krijg je energie van. Je wacht niet af maar neemt initiatief en regelt het. Wat je ook doet, jij pakt het doortastend en voortvarend op. Vanzelfsprekend ben je zelfstandig, nauwgezet, commercieel en ben je communicatief vaardig. Maar misschien wel het allerbelangrijkste is dat je dienstbaar en klantgericht bent en met een aanstekelijke energie invulling weet te geven aan je rol. Je bent scherp op targets, werkt zelfstandig (zelfstarter) en bent niet bang om ergens binnen te stappen, netwerken gaat je goed af. Samen is belangrijk voor je, je kunt het niet alleen. Daar handel je dus naar, zowel naar je stakeholders als naar je collega’s.


Verder denken wij dat je het volgende nodig hebt:

 • HBO werk en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring, liefst in een vergelijkbare functie;
 • Een waarneembare drive om succesvol te zijn;
 • Ervaring met het zelfstandig maken van offertes en opdrachtbevestigingen (orderverwerking);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met koude acquisitie;
 • Ervaring met MS office en CRM programma’s.


Dit kun je van ons verwachten:

Het belangrijkste is denken wij dat we je een uitdagende job bieden waarin je naast de functie ook je jezelf nog kunt ontwikkelen.

Bij BouWatch werk je in een jonge onderneming waar geen dag hetzelfde is. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën, waardoor je direct kunt bijdragen aan de verdere verbetering van onze dienstverlening. Je werkt in een informele sfeer en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren en uit te voeren.


Verder bieden wij je:

 • Een dynamisch en groeiend bedrijf met gedreven collega’s;
 • Een goed salaris;
 • Alle hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn waaronder auto en telefoon;
 • 25 vakantiedagen;
 • Goed pensioen.


Waar ga je werken?

BouWatch is inmiddels een begrip bij iedere partij die tijdelijk een buiten locatie wil beveiligen, in Nederland en inmiddels ook in andere Europese landen. Onze oplossing en ons toegewijde team van 230 medewerkers reduceren de kans op inbraak aanzienlijk. Daarmee zorgen we, behalve voor meer veiligheid, ook voor verhoogde efficiency. We zijn uniek omdat we alles in eigen beheer doen: eigen productie, eigen IT, eigen ontwikkelaars, eigen chauffeurs, eigen... alles eigenlijk. Waarom we dat doen? Omdat de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal moet zijn, uitbesteden is daarom geen optie. Het is de bedoeling dat onze producten en bijbehorende (SaaS)software steeds slimmer worden. Voortdurende innovatie is erg belangrijk.


Interesse?

Reageer dan snel.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Licht, Corporate Recruiter via 06-20172020.