Commercieel medewerker binnendienst

Functieomschrijving

Krijg je energie van Sales en van tevreden klanten? Heb je wel iets met veiligheid? Ben je graag een spin in een team? Ga dan de uitdaging aan en verover samen met ons Europa!

Wat ga je doen:

Als commercieel medewerker binnendienst heb je een diverse en uitdagende rol. Niet alleen ben je het visitekaartje richting onze klanten maar ondersteun je ook de collega’s in het veld en op kantoor. Als spin in het web coördineer, regel, plan en behandel je alle vragen van de klanten en collega’s. Het maakt niet uit wat de vraag is; jij regelt het! Vanzelfsprekend zorg je door jouw kwaliteit dat de andere afdelingen zoals planning, de meldkamer en finance alle gegevens correct ontvangen zodat ook zij aan de slag kunnen. Daarnaast verzorg je algemene administratieve en ondersteunende taken

Je werkt vanuit onze locatie in Apeldoorn

Functievereisten

Jouw verantwoordelijkheden:

Onze nieuwe collega weet van aanpakken, je neemt initiatief en regelt de zaken. Vanzelfsprekend ben je zelfstandig, nauwgezet, commercieel en ben je communicatief vaardig. Maar minstens even belangrijk is dat je dienstbaar en klantgericht bent en op een positieve manier invulling weet te geven aan je rol. Klanten en collega’s worden blij als ze jou aan de telefoon krijgen omdat ze weten dat ze op je kunnen rekenen. Je hebt de zaken onder controle en levert topkwaliteit, extern maar ook intern.

Jouw profiel:

 • Je beschikt over mbo4/ hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring
 • Ervaring met het maken van offertes en opdrachtbevestigingen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pre


Ons aanbod:
Een leuke en uitdagende job bij een mooi succesvol bedrijf dat daadwerkelijk impact maakt op de wereld van onze klanten. 

Verder bieden wij je:

 • Een jaarcontract met de intentie om er een vaste aanstelling van te maken
 • Een dynamisch en groeiend bedrijf met gedreven collega’s
 • Een fulltime bruto maandsalaris o.b.v. ervaring wat ligt tussen de €2800,- en €3400,-
 • Alle hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn
 • 25 vakantiedagen
 • Goed pensioen.

Waar ga je werken?

BouWatch is een jong, succesvol en groeiend bedrijf dat bouwplaats- en locatiebeveiliging verzorgt. Inmiddels zijn we marktleider in dit segment en breiden we ook internationaal uit. We zijn uniek omdat alles in eigen beheer wordt gedaan. Zo heeft BouWatch eigen meldkamers waar de alarmeringen binnenkomen en monteurs die de systemen plaatsen en onderhouden. Voortdurende innovatie is erg belangrijk en daarom vindt ontwikkeling en productie ook ‘in house’ plaats. We maken op dit moment een snelle groei door en zitten midden in een proces van verdere professionalisering en verbetering van onze dienstverlening.

Interesse?

Reageer dan snel.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pepijn Verhoeven, Corporate Recruiter via pverhoeven@bouwatch.nl