Corporate Recruiter

Functieomschrijving

Een excellente dienstverlening in heel Europa bieden gaat niet zomaar. Dat vraagt de juiste mensen op de juiste plaats, een beste uitdaging. Heb jij “what it takes”? Let’s meet!.


Wat ga je doen als Corporate Recruiter:

Waar begin je aan als je bij ons komt werken als Corporate Recruiter? Je gaat met veel enthousiasme aan de slag om letterlijk een bedrijf te bouwen. Ambities waarmaken is iets wat je samen doet vinden wij dus je werkt uiteraard niet alleen. Aangezien we geloven dat je het lekkerst werkt wanneer je jezelf kan zijn is er veel ruimte om jezelf te zijn. Je bepaalt je eigen succes. Je runt je eigen ‘toko’ op jouw manier en ontwikkelt jezelf op een manier die bij je past. Searchen, sourcen, werven, selecteren, onderhandelen en on-boarden je doet het allemaal. Zo breng je continu nieuwe collega’s “binnen” en bouw je mee aan een succesvol, internationaal bedrijf en recruitment team.

Functievereisten

Welke opleiding je hebt is minder belangrijk. Dat je iets met mensen hebt en van nature dienstbaar bent is dat wel. Of je nu recruiter wil worden of het al bent maakt niet uit, er is ruimte en begeleiding om het vak (verder) te leren. Als je bergen energie hebt, snel schakelt, makkelijk verbinding maakt, geniet van een hectische omgeving, nieuwsgierig bent, een aanstekelijke drive hebt en je afspraken nakomt komen we al een heel eind.


Verder denken wij dat je het volgende nodig hebt:

  • HBO werk en denkniveau
  • Een can-do attitude
  • Enige ervaring met het inzetten van ICT als hulpmiddel
  • Ervaring bij een snel groeiende organisatie is een pré.


Dit kun je van ons verwachten:

Het belangrijkste is denken wij dat we je een uitdagende job bieden waarin je naast de functie ook je jezelf nog kunt ontwikkelen. Daarbij de kans om een bepalende rol te spelen in de groei en ontwikkeling van een innovatief en mooi internationaal bedrijf. Daarnaast krijg je de kans om mee te bouwen aan een nieuw en modern internationaal recruitment team.


Verder bieden wij je:

  • Uitzicht op een vast dienstverband. Wij binden graag goede mensen
  • Een dynamisch en groeiend bedrijf met gedreven collega’s
  • Een goed salaris
  • Alle hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn
  • 25 vakantiedagen
  • Goed pensioen.


Waar ga je werken?

BouWatch is inmiddels een begrip bij iedere partij die tijdelijk een buiten locatie wil beveiligen, in Nederland en inmiddels ook in andere Europese landen. Onze oplossingen en ons toegewijde team reduceren de kans op inbraak aanzienlijk. Daarmee zorgen we, behalve voor meer veiligheid, ook voor verhoogde efficiency. We zijn uniek omdat we alles in eigen beheer doen: eigen productie, eigen IT, eigen ontwikkelaars, eigen chauffeurs, eigen... alles eigenlijk. Waarom we dat doen? Omdat de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal moet zijn, uitbesteden is daarom geen optie. Het is de bedoeling dat onze producten en bijbehorende (SaaS)software steeds slimmer worden. Voortdurende innovatie is erg belangrijk.


Interesse?

Solliciteer dan snel.


Heb je vragen, neem dan contact op met Ruud Licht via rlicht@bouwatch.nl of 06-20172020.