Inside Sales

Functieomschrijving

Tevreden klanten komen niet vanzelf, dat vraag drive, attitude, volharding en talent voor sales. Heb jij dat...... Lets Meet!


Wat ga je doen als Inside Sales?

Als Inside Sales heb je een diverse en uitdagende rol. Niet alleen ben je het visitekaartje richting onze klanten maar ondersteun je ook de collega’s in het veld en op kantoor. Als centraal aanspreekpunt coördineer, regel, plan en behandel je alle vragen van de klanten en collega’s. Het maakt niet uit wat de vraag van de klant is, jij regelt het. Vanzelfsprekend zorg je door jouw kwaliteit dat de andere afdelingen zoals planning, meldkamer en Finance alle order gegevens correct ontvangen zodat ook zij aan de slag kunnen. Een belangrijk onderdeel van je werk is acquisitie, je zorgt er mede voor dat onze producten & diensten op werkelijk alle bouwplaatsen in Nederland komen te staan door actief te bellen naar klanten, prospects en lead’s. Verder ben je een zeer goed in rapportages en zorg je ervoor dat we een goed en compleet inzicht hebben in de opvolging van onze leads, offertes en communicatie met prospects & klanten. Daarnaast verzorg je algemene administratieve en ondersteunende taken.


Je werkt vanuit de locatie in Apeldoorn of Alphen aan den Rijn, afhankelijk van je woonplaats. Wij denken zelf aan 32 – 40 uur per week. 

Functievereisten

Jouw profiel:

Onze Inside Sales weet van aanpakken, je neemt initiatief en regelt de zaken. Of je nu bezig bent met acquisitie, ondersteunen van accountmanagers of met klantvragen, jij pakt het doortastend en voortvarend aan. Vanzelfsprekend ben je zelfstandig, nauwgezet, commercieel en ben je communicatief vaardig. Maar minstens even belangrijk is dat je dienstbaar en klantgericht bent en op een positieve manier invulling weet te geven aan je rol. Klanten en collega’s worden blij als ze jou aan de telefoon krijgen omdat ze weten dat ze op je kunnen rekenen. Je hebt de zaken onder controle en levert top kwaliteit, extern maar ook intern. Samen is belangrijk voor je, je kunt het niet alleen. Daar handel je dus naar, zowel naar je stakeholders als naar je collega’s. 


Verder heb je/ben je:

 • Je beschikt over HBO werk & denk niveau
 • Affiniteit met commercie/sales/customer service 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Interesse in of ervaring met acquisitie/afspraken maken voor buitendienst collega’s is een sterke pre
 • Ervaring met MS office en CRM programma’s
 • Een vriendelijke en duidelijke telefoonstem.


Ons aanbod:

Een leuke en uitdagende job bij een mooi succesvol bedrijf dat daadwerkelijk impact maakt op de wereld van onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat we een gave uitdaging bieden, een functie die je voor een groot deel mag en kunt invullen zoals jij dat voor ogen hebt en die het meest passend is bij een snelgroeiende organisatie. We werken bij BouWatch SAMEN, met een sterke focus op groei. Naast de waardering voor jouw vakmanschap word je onderdeel van een hecht team en een ondernemende cultuur. Daarbij hebben wij de ruimte om flexibel te zijn met betrekking tot de uren waarop je werkt, bijv. 32 uur over 5 dagen.


Verder bieden wij je:

 • De intentie naar een vast dienstverband
 • Een dynamisch en groeiend bedrijf met gedreven collega’s
 • Een aantrekkelijk loon
 • Alle hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn
 • 25 vakantiedagen
 • Goed pensioen.


Waar ga je werken?

BouWatch is inmiddels een begrip bij iedere partij die tijdelijk een buiten locatie wil beveiligen, in Nederland, Duitsland en inmiddels ook in België en groei in andere Europese landen. Onze oplossing en ons toegewijde team reduceren de kans op een inbraak aanzienlijk. Daarmee zorgen we, behalve voor meer veiligheid, ook voor een verhoogde efficiency. We zijn uniek omdat we alles in eigen beheer doen: eigen productie, eigen IT, eigen ontwikkelaars, eigen chauffeurs, eigen alles eigenlijk. Waarom we dat doen? Omdat de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal moet zijn, uitbesteden is daarom geen optie. Het is de bedoeling dat onze producten en bijbehorende (SaaS) software steeds slimmer worden. Voortdurende innovatie is erg belangrijk.


Interesse?

Reageer dan snel.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Licht, Corporate Recruiter via +31 6-20172020.