IT Business Solution Manager

Functieomschrijving

Passende IT enabled oplossingen en bijbehorende optimale processen zijn onmisbaar voor het beveiligen van onze klanten. Neem jij hier de lead? Ga de uitdaging aan en verover met ons Europa!


Wat ga je doen als IT Business Solution Manager?

Als IT Business Solution Manager ben je verantwoordelijk voor het initiëren, definiëren, realiseren en implementeren van technologisch complexe en goed functionerende oplossingen voor de business. Je neemt de lead en brengt op basis van de roadmap de organisatie verder in een transitie naar een technologisch state of the art, low-code, maximale straight-through processing (STP) en ‘in the cloud’ wereld. Je acteert als partner / adviseur van de business en voegt waarde toe door het ‘inbedden’ van noodzakelijke en gewenste oplossingen in de organisatie. Vanuit je eigenaarschap geef je continu richting, sturing en voortgang aan het solution development proces. Hierbij beheers je de invloed van technologie op BouWatch en neem je zowel de functionele als niet-functionele aspecten mee in je aanpak en je advies. Dit alles doe je in een dynamische omgeving waarin nieuwe inzichten en veranderingen elkaar in rap tempo opvolgen, IT alom vertegenwoordigd is en de systemen steeds geavanceerder en complexer worden.


Je bent rapporteert aan de Manager Business Support.


Functievereisten

Wat wij van jou vragen.

We vragen best veel van onze IT Business Solution Manager, maar dat schrikt je niet af. In tegendeel, je rolt je mouwen op en gaat aan de slag. Omdat het hier geen gespreid bedje is, is het hard werken maar daar krijg je energie van. Je wacht niet af, maar toont initiatief en regelt het. Vanzelfsprekend ben je een ervaren specialist met een goed track record, je hebt de bagage en kennis om deze rol in te vullen. Maar misschien is wel het allerbelangrijkste dat je met een aanstekelijke energie invulling weet te geven aan je rol. Je bent een goede gesprekspartner op alle niveaus en voelt je comfortabel bij het in dienst van de Business acteren. Je omgeving ervaart je als open, benaderbaar en deskundig, hierdoor leg je makkelijk verbinding. Je beschikt over een brede kennis zowel van de techniek als van de ontwikkelingen in de sector en streeft in je handelen naar verbetering en resultaten. Samen is belangrijk voor je, je kunt het niet alleen. Daar handel je dus naar, zowel naar betrokkenen binnen als buiten BouWatch.

Verder denken wij dat je het volgende nodig hebt:

 • HBO werk- en denkniveau; met tenminste een relevante afgeronde hbo opleiding bijv. IT bedrijfskunde
 • Rond de 7 jaar werkervaring in relevante rollen
 • Een brede conceptuele kennis van IT en solution & applicatie ontwikkeling
 • Ervaring met low code platforms en hybride cloud omgevingen
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre
 • Bereidheid om vanuit standplaats Apeldoorn incidenteel te reizen naar andere bedrijfsonderdelen in Nederland en elders in Europa.


Dit kun je van ons verwachten:

Een mooie kans om zelf iets op te zetten en uit te bouwen in een dynamische en veeleisende omgeving. De snelle groei brengt interessante thema’s met zich mee. Bijvoorbeeld op het gebied van operationele robuustheid, schaalbaarheid van de platformsystemen en verdere inrichting van de beheerprocessen.

Bij BouWatch werk je in een jonge onderneming waar geen dag hetzelfde is. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën, waardoor je direct kunt bijdragen aan de verdere verbetering van onze dienstverlening. Je werkt in een informele sfeer en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren en uit te voeren.

Verder bieden wij je:

 • Een vast full time dienstverband (40 uur). Wij binden graag goede mensen
 • Een hecht team met gedreven collega’s
 • Een goed salaris
 • Alle hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn
 • 25 vakantiedagen
 • Aantrekkelijke pensioen regeling
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere groei van de afdeling en de onderneming


Waar ga je werken?

BouWatch is inmiddels een begrip bij iedere partij die tijdelijk een buitenlocatie wil beveiligen, in Nederland en inmiddels ook in andere Europese landen. Onze oplossing en ons toegewijde team van 230 medewerkers reduceren de kans op inbraak aanzienlijk. Daarmee zorgen we, behalve voor meer veiligheid, ook voor verhoogde efficiency. We zijn uniek omdat we alles in eigen beheer doen: eigen productie, eigen IT, eigen ontwikkelaars, eigen chauffeurs, eigen... alles eigenlijk. Waarom we dat doen? Omdat de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal moet zijn, uitbesteden is daarom geen optie. Het is de bedoeling dat onze producten en bijbehorende (SaaS)software steeds slimmer worden. Voortdurende innovatie is erg belangrijk.


Interesse?

Reageer dan snel.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Licht, Corporate Recruiter via 06-20172020.


Een positieve Verklaring van Betrouwbaarheid is in deze procedure een harde eis.