IT Generalist

Functieomschrijving

Help jij ons verder in onze professionalisering met een Best in class IT organisatie. Toe aan een plek waar je nog écht het verschil kunt maken? Let’s meet!


Wat ga je doen?

Je gaat het verschil maken binnen onze afdeling. Je neemt de verantwoordelijkheid voor ‘jouw’ infrastructuur en het operationeel zijn daarvan. Je taken geef je dan ook grotendeels zelf vorm, kort gezegd doe je alles wat nodig is om een best in class IT organisatie neer te zetten en de onstuimige groei van ons bedrijf mogelijk te maken. Je wordt dus breed ingezet maar ook op je eigen specialisatie, bij voorkeur op VMware. Dagelijks hou je vanuit Apeldoorn met het team de gehele IT infrastructuur van de Bouwatch groep operationeel. Je voert iedere dag verbeteringen en vernieuwingen door en zorgt zo dat we snel door blijven groeien. Je werkt daarmee nadrukkelijk in de hart van onze dienstverlening.


Op hoofdlijnen ga je, je bezighouden met:

 • mooie (internationale) IT projecten op het gebied van infrastructuur, LAN/WAN, onze datacenters en telefonie voor het ondersteunen van onze groei zoals bijvoorbeeld een migratie naar de cloud.
 • beheer van onze gehele IT infrastructuur en de operationele ondersteuning van ons BouWatch-beveiligingsplatform.;
 • werken met de nieuwste technieken (waaronder VMware, Windows, Linux, Veeam, PRTG, Splunk enz.),
 • Complexe IT Security vraagstukken
 • Maar je bent ook niet te beroerd om onze support medewerkers bij te staan met M365

Functievereisten

Je bent een generalist die van aanpakken weet, proactief is, maar ook flexibel in houding en gedrag. Je bent instaat andere te inspireren en als het nodig is zet je de schouders er onder. Door de wijze waarop jij je rol oppakt ben je een dragende kracht onder de dienstverlening. “Samen” is belangrijk voor je, we doen het niet alleen. Je bent open, klantgericht en betrokken. Je staat open voor je omgeving en nieuwe technieken. Verder pak je graag het voortouw en straalt betrouwbaarheid en betrokkenheid uit bij alles wat je doet.


Verder denken wij dat je het volgende nodig hebt:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur ervaring binnen een infrastructuur hosting bedrijf
 • Goede communicatieve vaardigheden (engels en nederlands)
 • Ervaring met eerder genoemde technieken
 • Azure (AD)-kennis
 • Microsoft certificaten
 • Kennis en ervaring van cloudservices (Azure) en inrichting van Office365/Itunes is een pre.


Dit kun je van ons verwachten:

Een mooie kans om samen met het team iets op te zetten en uit te bouwen in een dynamische en veeleisende omgeving. De snelle groei brengt interessante uitdagingen en mogelijkheden met zich mee. Zowel zakelijk als in je persoonlijke groei


Bij BouWatch werk je in een jonge onderneming waar geen dag hetzelfde is. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën en initiatief, waardoor je direct kunt bijdragen aan de verdere verbetering van onze dienstverlening. Je werkt in een informele sfeer en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren en uit te voeren.


Verder bieden wij je:

 • Een flexibele werkomgeving
 • Een dynamisch en groeiend bedrijf met gedreven collega’s en veel persoonlijke groei mogelijkheden
 • Een goed salaris
 • Alle hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn, waaronder een lease auto
 • 25 vakantiedagen
 • Aantrekkelijke pensioen regeling.


Waar ga je werken?

BouWatch is inmiddels een begrip bij iedere partij die tijdelijk een buitenlocatie wil beveiligen, in Nederland en inmiddels ook in andere Europese landen. Als expert in remote monitoring & control zijn we een high-tech organisatie met een sterke focus op R&D en open innovatie. Onze toepassingen worden veelvuldig gebruikt binnen de domeinen publieke veiligheid, private beveiliging, smart industry en grootschalige sensor systemen


Onze oplossingen en ons toegewijde team medewerkers reduceren de kans op inbraak aanzienlijk. Daarmee zorgen we, behalve voor meer veiligheid, ook voor verhoogde efficiency. We zijn uniek omdat we alles in eigen beheer doen: eigen productie, eigen IT, eigen ontwikkelaars, eigen chauffeurs, eigen... alles eigenlijk. Waarom we dat doen? Omdat de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal moet zijn, uitbesteden is daarom geen optie. Het is de bedoeling dat onze producten en bijbehorende (SaaS)software steeds slimmer worden. Voortdurende innovatie is erg belangrijk.


Interesse?

Reageer dan snel.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Licht, Corporate Recruiter via 06-20172020.


Een positieve Verklaring van Betrouwbaarheid is in deze procedure een harde eis.