Medewerker Binnendienst Service & Delivery

Functieomschrijving

Werken met echt slimme systemen & en complexe technologie? Echt iets betekenen voor klanten? Dan hebben we een win – win: Onze klanten een betrouwbare beveiliging en jij een uitdagende job bij een mooi bedrijf.


Wat ga je doen als Medewerker Binnendienst Service & Delivery

Als Medewerker Binnendienst Service & Delivery zorg jij ervoor dat alle systemen op locatie bij de klant doen wat ze moeten doen. Dat betekent dat je op afstand systemen inregelt dan wel storingen en technische problemen analyseert en oplost. Dit doe je zelf of samen met de klant of een Service Monteur die op locatie werkt. In onze oplossingen werken we met masten met slimme camera’s met detectiesoftware, standalone draadloze systemen maar ook hybride accupacks als noodstroomvoorziening, toegangscontrole systemen en timelaps camera’s. Daarnaast draag je zorg voor de werkplanning en het coördineren van de Service Monteurs. Verder lever je vanuit jouw kennis en ervaring in het veld een bijdrage aan het identificeren en realiseren van verbeteringen, zowel op de techniek als op de organisatie. 


Concreet verwachten we van je dat je :

 • Gedreven bent om iets weer werkend te krijgen en te houden;
 • In je communicatie en omgang met klanten en andere betrokkenen een visitekaartje bent voor ons bedrijf;
 • Steun en toeverlaat bent voor je collega’s in de buitendienst;
 • Flexibel bent ten aanzien van de werktijden op momenten dat dit voor klanten nodig is.

Functievereisten

Wat verwachten van je:

Als Medewerker Binnendienst Medewerker Service & Delivery ben je aller eerst een vakman met een passie voor techniek. Je bent oplossingsgericht, klant gericht en kunt het werk goed organiseren en plannen. Je streeft naar de optimale kwaliteit omdat je begrijpt dat dit noodzakelijk is om onze klanten te ontzorgen. Met jouw kennis en ervaring kun je de collega’s in de buitendienst prima ondersteunen en je bent ook graag de “vraagbaak”. Je wordt blij van het werken in de dynamiek van een jong bedrijf en begrijpt dat dus nog niet alles sterk is gestructureerd, sterker nog je draagt graag je steentje bij in het verbeteren waar nodig.


Verder heb je/ben je:

 • mbo-niveau werk en denk niveau, bij voorkeur een diploma in een relevante richting;
 • Basiskennis van de werking van IP adressen en (computer-)netwerken;
 • Een VCA-diploma of ben je bereid dit te behalen;
 • Bereid om mee te draaien in piketdiensten;
 • Goed ontwikkelde communicatie vaardigheden, bij voorkeur ook Engels en Duits.


Dit kun je van ons verwachten

Een leuke job bij een mooi succesvol bedrijf. We zijn volop in ontwikkeling en er is veel ruimte voor nieuwe ideeën, waardoor je direct kunt bijdragen aan de verdere verbetering van onze dienstverlening. Je werkt in een informele sfeer en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren en uit te voeren.


Daarnaast:

 • Een goed salaris;
 • De mogelijkheid om (in-house) trainingen te volgen
 • Leuke collega’s en een actieve personeelsvereniging
 • 25 vakantiedagen
 • Een goed pensioen


Waar ga je werken?

In deze functie ben je onderdeel van onze Binnendienst in Assen of Apeldoorn.


BouWatch is een jong, succesvol en groeiend bedrijf dat bouwplaats- en locatiebeveiliging verzorgt. Inmiddels zijn we marktleider in dit segment en breiden we ook internationaal uit. We zijn uniek omdat alles in eigen beheer wordt gedaan. Zo heeft BouWatch eigen meldkamers waar de alarmeringen binnenkomen en monteurs die de systemen plaatsen en servicen. Voortdurende innovatie is erg belangrijk en daarom vindt ontwikkeling en productie ook ‘in house’ plaats. We maken op dit moment een snelle groei door en zitten middenin een proces van verdere professionalisering en verbetering van onze dienstverlening.


Interesse?

Solliciteer dan snel.

Heb je vragen, neem dan contact op met Ruud Licht via rlicht@bouwatch.nl of 06-20172020.

Een positieve Verklaring van Betrouwbaarheid is in deze procedure een harde eis.