Medewerker Financiële Administratie

Functieomschrijving

Wordt je blij als de cijfers kloppen? De wens om in een top team te werken? Ga de uitdaging aan en verover met ons Europa!


Wat ga je doen als Medewerker Financiële Administratie?

Als Medewerker Financiële Administratie zorg je dat de gegevens juist, tijdig en volledig worden verwerkt in de financiële administraties. Afspraak is afspraak en werken met strakke deadlines schrikken je niet af. Het voeren van een complete administratie is voor jou ‘de uitdaging’ waar je dagelijks energie van krijgt. Jij vindt het leuk om de dagelijkse werkzaamheden als het boeken van de bank, crediteuren en debiteuren en af en toe ook iets complexe fiscale vraagstukken en memoriaal boekingen op te pakken. Jij bent sparringpartner van je collega’s en de teamleider Financiële Administratie.


Een kleine greep uit je verantwoordelijkheden:

 • Het adequaat voeren van de administraties van binnenlandse en buitenlandse werkmaatschappijen;
 • Mede zorg je voor tijdige en adequate rapportage van de financiële informatie aan Group Control;
 • Mede zorgen voor naleving van fiscale regels (BTW, VPB en loonheffing) en communicatie met HR;
 • Samen met je collegae de operationele werkprocessen verbeteren;
 • Gevraagd en ongevraagd adviseren van de Group controllers.

In deze rol gesitueerd binnen het Finance team NL rapporteer je aan de Teamleider Financiële Administratie.

Functievereisten

Wat wij van jou vragen.

We vragen best veel van onze Medewerker Financiële Administratie maar dat schrikt je niet af. In tegendeel, je rolt je mouwen op, neemt verantwoordelijkheid en gaat aan de slag. Omdat we nog veel stappen willen maken in verdere professionalisering kan het wat hectisch zijn af en toe maar daar krijg je energie van. Je wacht niet af maar neemt initiatief en regelt het. Zo geef je jouw rol vorm en creëer je impact. Begeleiden en coachen van meer junior collega’s geeft je voldoening. Vanzelfsprekend ben je communicatief vaardig en heb je de juiste skills. Samen is belangrijk voor je, je kunt het niet alleen. Daar handel je dus naar, zowel naar je stakeholders als naar je collega’s en je team.


Verder denken wij dat je het volgende nodig hebt:

 • HBO werk en denkniveau;
 • Een afgeronde opleiding in een relevante richting;
 • Meerdere jaren relevante werkervaring;
 • Gedegen kennis en ervaring met SAPbyDesign is een sterke pré;
 • Ervaring bij een middelgrote en groeiende organisatie is een pré.


Dit kun je van ons verwachten:

Het belangrijkste is denken wij dat we je een uitdagende job bieden waarin je naast de functie ook je jezelf nog kunt ontwikkelen. Daarbij de kans om een bepalende rol te spelen in de groei en ontwikkeling van een innovatief en mooi bedrijf.

Bij BouWatch werk je in een jonge dynamische onderneming waar geen dag hetzelfde is. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën, waardoor je direct kunt bijdragen aan de verdere verbetering van onze dienstverlening. Je werkt in een informele sfeer en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren en uit te voeren.


Verder bieden wij je:

 • Uitzicht op een vast dienstverband. Wij binden graag goede mensen;
 • Een dynamisch en groeiend bedrijf met gedreven collega’s;
 • Een goed salaris;
 • Alle hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn;
 • 25 vakantiedagen;
 • Goed pensioen.


Waar ga je werken?

BouWatch is inmiddels een begrip bij iedere partij die tijdelijk een buiten locatie wil beveiligen, in Nederland en inmiddels ook in andere Europese landen. Onze oplossing en ons toegewijde team van 300 medewerkers reduceren de kans op inbraak aanzienlijk. Daarmee zorgen we, behalve voor meer veiligheid, ook voor verhoogde efficiency. We zijn uniek omdat we alles in eigen beheer doen: eigen productie, eigen IT, eigen ontwikkelaars, eigen chauffeurs, eigen... alles eigenlijk. Waarom we dat doen? Omdat de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal moet zijn, uitbesteden is daarom geen optie. Het is de bedoeling dat onze producten en bijbehorende (SaaS)software steeds slimmer worden. Voortdurende innovatie is erg belangrijk.


Interesse?

Reageer dan snel.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Licht, Corporate Recruiter via 06-20172020.


Een positieve Verklaring van Betrouwbaarheid is in deze procedure een harde eis.