Monteur Beveiligingstechniek

Functieomschrijving

Werk je graag met complexe en interessante techniek of wil je dit leren? Ga met ons de uitdaging aan en hou onze klanten veilig. 


Wat ga je doen als Monteur Beveiligingstechniek?

Als monteur sta je graag onze klanten vriendelijk te woord. Je installeert, repareert, onderhoudt en demonteert beveiligingsapparatuur, camerasystemen en toegangscontrolesystemen en maakt daarbij gebruik van de nieuwste technieken. Samen met jouw collega monteurs zorg je voor een complete en nette installatie van onze systemen. Dagelijks ga je met één van je collega’s op pad en werken jullie als team. Daarnaast heb je contact met collega’s van de planning, servicedesk en technische werkvoorbereiding.


De dag begin je vroeg en op de zaak heb je afgesproken met je collega. Samen pak je de materialen voor die dag, die door je collega’s van de werkvoorbereiding zijn klaargelegd en voorbereid. Je gaat op weg naar je klus en spreekt de werkzaamheden door met de klant. Je installeert de systemen op de locatie waarbij je continu scherp bent en de veiligheid van je collega’s en jezelf niet uit het oog verliest. Aan het einde van de dag lever je de installaties op en beantwoord je eventuele vragen van de klant. Je sluit je dag af met een blije klant en een complete werkbon!

Functievereisten

Wat vragen we van jou?

We denken dat je het volgende nodig hebt om succesvol te zijn in deze functie:

 • Technische opleiding op minimaal VMBO niveau
 • Veiligheid, orde en netheid behoren tot je speerpunten
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • In het bezit van een VCA-diploma (pré)
 • (Bijna) in het bezit van rijbewijs B
 • Bereidheid tot periodiek 24/7 storingsdienst te draaien
DIt mag je van ons verwachten

Een leuke job bij een mooi succesvol bedrijf. Je werkt met complexe en uitdagende techniek. We werken bij BouWatch SAMEN, met een sterke focus op groei. Je werkt in een informele sfeer en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren en uit te voeren.


Verder bieden we:

 • Aantrekkelijk salaris
 • Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 • Informele werksfeer en fijne collega’s
 • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • 27 vakantiedagen
 • Goed pensioen


Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag in het team van Hillson., onderdeel van de BouWatch group. BouWatch is een jong, succesvol en groeiend bedrijf dat bouwplaats- en locatiebeveiliging verzorgt. Inmiddels zijn we marktleider in dit segment en breiden we ook internationaal uit. We zijn uniek omdat alles in eigen beheer wordt gedaan. Zo heeft BouWatch eigen meldkamers waar de alarmeringen binnenkomen en monteurs die de systemen plaatsen en servicen. Voortdurende innovatie is erg belangrijk en daarom vindt ontwikkeling en productie ook ‘in house’ plaats. We maken op dit moment een snelle groei door en zitten middenin een proces van verdere professionalisering en verbetering van onze dienstverlening.


Interesse?

Reageer dan snel.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Licht, Corporate Recruiter via 06-20172020.


Een positieve Verklaring van Betrouwbaarheid is in deze procedure een harde eis.