Scrum Master

Functieomschrijving

Ontwikkelteams een Agile boost geven? Makkelijker gezegd dan gedaan. heb jij what it takes? Lets meet!


Wat ga je doen als Scrum Master?

Als scrum master werk je proactief aan het bereiken van de optimale flow van het werk van  een of meerdere ontwikkelteams. Door coaching motiveer je software ontwikkelaars en product owners om te komen tot betere en effectievere samenwerking. Je creëert de context en randvoorwaarden waarin mensen kunnen groeien naar een zelf organiserend team, regelt praktische zaken en faciliteert waar nodig.

Verder ben je iedere dag bezig om onze ontwikkelteams weer een beetje beter te laten functioneren dan gisteren. Dit doe je samen met de releasetrain-engineer, collega-scrum masters, product owners en stakeholders. Met de mensen in je team geef je zoveel als nodig invulling aan het werken volgens de SAFe-principes. Gezamelijk bouw jij met de teams aan onze groeiende organisatie.

Functievereisten

We vragen best veel van onze scrum master, maar dat schrikt je niet af. In tegendeel, je rolt je mouwen op, neemt verantwoordelijkheid en gaat aan de slag. Je hebt een aanstekelijke passie voor Agile en het steeds weer beter laten functioneren van een of meerdere ontwikkelteams. Je bent communicatief sterk, geniet van het werken in een klein, hecht team en hebt een brede belangstelling. Samen de schouders eronder zetten en resultaten neerzetten geeft je energie. Samen is dan ook belangrijk voor je, je kunt het niet alleen. Daar handel je naar, zowel naar je stakeholders als naar je collega’s.


Verder denken wij dat je het volgende nodig hebt:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Enkele jaren ervaring als Scrum Master
  • Enige ervaring met software ontwikkeling
  • Een passie voor het optimaal laten functioneren van Agile teams


Dit kun je van ons verwachten:
Een uitdagende job waarin je aan de slag gaat met leuke teams. Veel afwisseling en de mogelijkheid om echt impact te maken. Je werkt in een informele sfeer en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren en uit te voeren.


Verder bieden wij je:

  • Intentie tot een vast dienstverband. Wij binden graag goede mensen
  • Een dynamisch en groeiend bedrijf met gedreven collega’s
  • Een goed salaris
  • Alle hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn
  • 25 vakantiedagen
  • Goed pensioen


Waar ga je werken?

De BauWatch Technology Group is de research en (software) development afdeling van BouWatch, waar de systemen en de software ontwikkelt worden waarmee we onze dienstverlening op het vlak onder andere tijdelijke beveiliging. Onze activiteiten variëren van het bouwen van embedded software tot een mobile-friendly klantportaal, van integratie met camera’s en sensoren tot het toepassen van AI en computer vision.


BouWatch is een jong, succesvol en groeiend bedrijf dat bouwplaats- en locatiebeveiliging verzorgt. Inmiddels zijn we marktleider in dit segment en breiden we ook internationaal uit. We zijn uniek omdat alles in eigen beheer wordt gedaan. Zo heeft BouWatch eigen meldkamers waar de alarmeringen binnenkomen en monteurs die de systemen plaatsen en servicen. Voortdurende innovatie is erg belangrijk en daarom vindt ontwikkeling en productie ook ‘in house’ plaats. We maken op dit moment een snelle groei door en zitten middenin een proces van verdere professionalisering en verbetering van onze dienstverlening.


Interesse?

Reageer dan snel.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Licht, Corporate Recruiter via 06-20172020.