Servicemonteur Beveiligingssystemen

Functieomschrijving

Interesse in slimme systemen & complexe technologie? Echt iets betekenen voor klanten? Dan hebben we een win – win: Onze klanten een betrouwbare beveiliging en jij een mooie job bij een mooi bedrijf.


Wat ga je doen als Service Monteur

Als Service Monteur zorg jij ervoor dat alle systemen op locatie bij de klant doen wat ze moeten doen. Dat betekent dat je storingen en technische problemen oplost en periodiek onderhoud op de systemen uitvoert. Onze oplossingen bestaan uit masten voorzien van slimme camera’s met detectiesoftware, standalone draadloze systemen maar ook hybride accupacks als noodstroomvoorziening. Verder lever je vanuit jouw kennis en ervaring in het veld een bijdrage aan het identificeren en realiseren van verbeteringen aan onze producten.


Concreet verwachten we van je dat je:

 • Gedreven bent om iets weer werkend te krijgen in het geval van storingen
 • In je communicatie en omgang met klanten en andere betrokkenen een visitekaartje bent voor ons bedrijf
 • Flexibel bent ten aanzien van de werktijden op momenten dat dit voor klanten nodig is.

We zoeken mensen voor verschillende regio’s, o.a. Noord Holland, Zuid Holland, Midden Nederland / Gelderland en Noord Brabant.

Functievereisten

Wat verwachten we van je:

Als Service Monteur ben je aller eerst een vakman met een passie voor techniek. Je kunt goed alleen werken maar als onderdeel van een team kun je natuurlijk altijd terugvallen op de service binnendienst en je andere je collega’s. Je wordt blij van het werken in de dynamiek van een jong bedrijf en begrijpt dat dus nog niet alles sterk is gestructureerd.


Verder heb je/ben je:

 • mbo-niveau werk en denk niveau, bij voorkeur een diploma vmbo Elektrotechniek
 • Heb je basiskennis van de werking van IP adressen en (computer-)netwerken
 • Ben je in het bezit van een VCA-diploma of ben je bereid dit te behalen
 • Heb je rijbewijs B
 • Ben je bereid om mee te draaien in piketdiensten.


Dit kun je van ons verwachten

Een leuke job bij een mooi succesvol bedrijf. We zijn volop in ontwikkeling en er is veel ruimte voor nieuwe ideeën, waardoor je direct kunt bijdragen aan de verdere verbetering van onze dienstverlening. Je werkt in een informele sfeer en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren en uit te voeren.


Daarnaast:

 • Een goed salaris
 • Je eigen bus
 • De mogelijkheid om (in-house) trainingen te volgen
 • Leuke collega’s en een actieve personeelsvereniging
 • 25 vakantiedagen
 • Een goed pensioen


Waar ga je werken?

Hoewel je zelfstandig op pad gaat in jouw regio, kun je rekenen op ondersteuning van ons Service team in Assen. Deze collega’s ‘op afstand’ zorgen ervoor dat jullie gezamenlijk zo efficiënt mogelijk werken om storingen op te lossen.


BouWatch is een succesvol en groeiend bedrijf dat bouwplaats- en locatiebeveiliging verzorgt. Inmiddels zijn we marktleider in dit segment en breiden we ook internationaal uit. We zijn uniek omdat alles in eigen beheer wordt gedaan. Zo heeft BouWatch eigen meldkamers waar de alarmeringen binnenkomen en monteurs die de systemen plaatsen en servicen. Voortdurende innovatie is erg belangrijk en daarom vindt ontwikkeling en productie ook ‘in house’ plaats. We maken op dit moment een snelle groei door en zitten middenin een proces van verdere professionalisering en verbetering van onze dienstverlening.


Interesse?

Solliciteer dan snel.

Heb je vragen, neem dan contact op met Ruud Licht via rlicht@bouwatch.nl of 06-20172020.